Panasonic

NZ25VKE

Enkelt men elegant design. Vi har nydesignet indendørsenheden, så den passer bedre til europæisk stil. Det nye design er enkelt, rent og elegant.

Panasonic Vægmonteret NZ Etherea

Modellerne i NZ-serien er kraftfulde, højeffektive og pålidelige hele året rundt. NZ-modellerne er effektive og pålidelige, selv ved udendørstemperaturer på helt ned til -35 grader. Takket være det gennemtænkte design er NZ perfekt som udskiftningspumpe.

Indbygget WLAN
NZ leveres klar til tilslutning til internettet, så systemet kan betjenes med smartphone-appen Panasonic Comfort Cloud. Styr, overvåg, planlæg med den brugervenlige brugerflade.

Sommerhus
Hold feriehuset, garagen eller annekset frostfrit uden brug af en masse energi.

Ny infrarød styring
Det innovative design er let at betjene med den nye stylede og lækre baggrundsbelyste Sky Controller. Større skærm som er lettere at bruge.

Enkelt men elegant design
Vi har nydesignet indendørsenheden, så den passer bedre til europæisk stil. Det nye design er enkelt, rent og elegant.

 

En ’lille’ ændring, der vil ændre alt
Ikke alle er forandringsparate. Der er faktisk nogle, som modsætter sig fremtiden. Men hos Panasonic bevarer vi troen på teknologier, der forbedrer menneskers liv.
Derfor præsenterer vi nu en ny generation af klimaanlæg med R32, et innovativt kølemiddel på alle tænkelige måder: Det er nemt at installere, og sammenlignet med de fleste andre kølemidler giver det en langt mindre miljøpåvirkning og sparer energi. Resultatet? Øget velvære for mennesker og for vores planet. For der vil altid være mennesker, som modsætter sig forandring. Men vi siger: Farvel til fortiden. Velkommen til R32.

 

Det innovative design er let at betjene med den nye stylede og lækre baggrundsbelyste Sky Controller
Med hurtig adgang til centrale funktioner og et glat skydedæksel, der afslører flere valgmuligheder, har det aldrig være lettere og mere intuitivt at styre dine indstillinger. Ligger komfortabelt i din hånd.

Baggrundsbelyst LED-Skærm
Juster dine indstillinger, selv i et mørkt lokale, ved hjælp af den baggrundsbelyste skærm.

Karakteristisk skydedæksel
Et glat skydedæksel fremhæver ikke alene fjernbetjeningens rene linjer, men holder også knapperne fri for skidt og snavs.

Præcis temperaturstyring
Nyd godt af en mere præcis temperaturregulering og oplev større komfort takket være Sky Controllers 0,5 °C temperaturstyring.

    SCOP

    Maks. Effekt (KW)

    Energiklasse