VARMEPUMPE

LUFT-TIL-LUFT

En luft-til-luft varmepumpe er en god løsning, hvis du skal have opvarmet et sommerhus eller hvis du vil supplere varmen i dit helårshus med andre varmekilder. Fordelene ved en luft til luft varmepumpe er især pris, størrelse og dens enkle opsætning. ​

 

SPECIALIST I LUFT-TIL-LUFT

Det er ikke tilladt selv at installere en varmepumpe og ejendommen bør vurderes af en autoriseret installatør for valg af passende varmepumpe. Installatøren tager stilling til, hvor stort et anlæg der er behov for. Dette sker på baggrund at sommerhusets størrelse og indretning, om det benyttes hele året, eller om det bare skal holdes frostfrit om vinteren. Herudover skal systemet være korrekt monteret for at kunne køre optimalt.

 

Varmepumpe

PANASONIC VARMEPUMPE

Vores luft til luft varmepumper er udviklet, så de passer til alle typer boliger. Panasonic tilbyder et komplet sortiment af varmepumper specielt til nordisk klima og anvendelse. Det gør, at du let kan finde den bedst mulige løsning til lige dit hjem – fra vægmonterede systemer til gulvmodeller, fra split til multisplitenheder. Desuden giver Panasonics vægmonterede luft til luft varmepumper effektiv varme ned til -35 °C og er samtidig miljøvenlige.
I vores sortiment indgår flere forskellige modeller, der passer lige godt til forskellige boligtyper. Under enkeltsystemer finder du vores Etherea-, Flagship- og Heatcharge-modeller. Under Free Multi-systemer finder du vores tilslutningsløsninger til op til 5 rum. Kontakt os, så hjælper vi dig med at vælge den rette luft/luft-varmepumpe til dit hjem.

5 års garanti på alle Panasonic produkter

 

Panasonic

CZ25WKE

Panasonic

NZ25VKE

Panasonic

VZ9SKE

Panasonic

LZ25TKE

Panasonic

HZ25WKE

Panasonic

Z25UFEAW-1

Varmepumpe

HAIER VARMEPUMPE

Haier henter inspiration fra forbrugerne, og udvikler tidens mest fuldendte løsninger. “Users Are Always Right, While We Need to Improve Ourselves.”

Oplev, at kvalitet, funktionalitet og effektivitet er kombineret i moderne design. Wi-Fi er standard i alle anlæg og Haiers modeller tilbyder unikke egenskaber, som sikrer dig en god oplevelse.

6 års garanti på alle Haier produkter

 

Haier

Nebula Nordic AS25

Haier

Gulvmodel AF25

Galleri

En samling af glade kunder.