Sikring

Sikring med Ajax

Ajax er det professionelle, trådløse sikkerhedssystem i Europa med de fleste udmærkelser. Sikkerhedssystemet sigter efter at beskytte private hjem og mindre firmaer mod indbrudstyve, brand og oversvømmelse. Ajax har arbejdet med at opsætte alarmer og kameraløsninger til erhverv og private de sidste ti år. Virksomhedens motivation til at udvikle sikkerhedssystemer er baseret på forbrugernes behov for nemme og brugervenlige løsninger, som både kan beskytte deres hjem og skabe en vis tryghed i familien.

Sikring

Undgå indbrud og skader

 

Desværre sker der mange indbrud i Danmark og derfor er investeringen i effektive alarmsystemer godt givet ud. Læs mere om vores muligheder.

Alarmsystemer sikrer effektivt dit hjem eller virksomhed mod indbrud, men der findes også systemer, der sikrer dig imod en række ubehagelige skader som fx. fugt- vand- og røgskader. Med det rigtige overvågnings- og sikringssystem kan disse ofte undgås.

Blue Installs rådgivende installatører er eksperter inden for sikring – både i forhold til indbrud og skader. Vi har gennem mange år hjulpet både private, virksomheder og offentlige institutioner med forskellige løsninger inden for sikring og du kan derfor være sikker på professionel rådgivning og løsninger, som matcher netop dine behov og dine ønsker til  sikringsniveau.

 

Sikring

Tilgå overvågningen fra din smartphone

JW Energi kan hjælpe dig med at installere systemer, hvor alarm og videoovervågning er integreret og kan tilgås direkte via mobil eller tablet. Videoovervågningen kan eksempelvis være sensorstyret, sådan at du har kameraer, der aktiveres ved den mindste bevægelse. Så kan man rigtigt holde øje med hvem der kommer og går. 

 

Sikring

Få trygge rammer i hjemmet

Blue Install tilbyder bl.a. en helt ny generation af trådløse alarmer fra Ajax. Med systemet får du en brugervenlig og smukt designet løsning (serien fås i hvid eller sort), som passer på dit hjem og samtidig er tilgængelig uanset hvor du er henne, da alarmerne kan styres via en app på din smartphone eller tablet.

 Alarmsystemet vil sende alarmer direkte til din smartphone og/eller til en kontrolcentral (tilkøbsydelse). Det minimalistiske design er desuden så diskret, at det passer ind i ethvert hjem.

Ajax tilbyder en komplet pakke med tyverialarm, videoovervågning, røgalarm og fugtalarm samt en relækontakt, som via fjernbetjening tænder og slukker for dine husholdningsmaskiner og viser energiforbruget via en mobil-app.